50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

Toen Remote Teambuilding Experience tijdens de eerste lockdown in maart 2020 online ging, was het idee vrij eenvoudig: een tof, virtueel event waar collega’s weer eens 'gewoon' lol trappen met elkaar. Net als 'vroeger'. Inmiddels is het onze missie geworden om Nederland uit de 'thuiswerkdip' te halen!


Vanaf dag 1 ging het dak eraf: 150 personen spelen iedere dag en overal ter wereld mee. "Je ziet goed hoe veel last onze spelers hebben van de thuiswerkdip en dat we allemaal op zoek zijn naar die broodnodige connectie. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team met wat we tot nu toe al hebben bereikt op dit vlak!", zegt directeur Pieter van The Box Company.



Een gemiddelde klantscore van 9,7 in 57 landen!

"Samen zijn: dát is wat we willen. Die behoefte aan teambuilding en om te connecten is echt huge. Dat merken we door de vele opdrachten - we hebben inmiddels meer dan 1.700 Experiences gespeeld met 800 opdrachtgevers - en door de honderden klant-reviews die we vanuit alle hoeken van de wereld toegestuurd krijgen. In bijna iedere review (95%) wordt het 'wij-gevoel' genoemd: we willen ons weer 'part of the team' voelen, delen en lol trappen met collega’s. Dátgene voelen waardoor je weer weet hoe leuk het is om collega’s te hebben. 25% procent van de opdrachtgevers die nu bij ons boeken komt via mensen die het al gespeeld hebben en de Experience aan anderen doorgeven als tip voor een cool en connecting teambuilding-event."


tbc-365dagenlockdown-plaat-1920x2200px@72ppi-test2 (1).jpg


Nieuwe versie in april: RTE 2.0 met Hybride optie

"Aangezien de Remote Teambuilding Experience zó goed in de smaak valt, komen we in april met een verder uitgebreide versie: Remote Teambuilding Experience 2.0 met Hybride optie of 'RTE 2.0 Hybride'. Alles wat al succesvol was zit er weer in, met daar bovenop een hoop nieuwe functionaliteiten. Omdat we toch echt wel hopen dat we binnenkort weer eens live bij elkaar mogen komen, al is het maar in kleine groepen, hebben we de optie dat je nieuwe versie hybride kunt spelen. Zo kunnen online spelers samen spelen met 'offline' groepen die in het echt bij elkaar zijn. Hoe meer connectie, hoe beter! Het idee is hiermee iets aangepast, maar het doel blijft hetzelfde: meer fun en connectie. En vooral: steeds minder thuiswerkdips!"


Meer info:

www.theboxcompany.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties