Bellevue 1826

  • 19 Chemin de Halage, 45000 Orléans, Frankrijk

Ontdek Bellevue 1826, een unieke locatie voor uw evenementen. De Library Lounge, 40 m², biedt een gezellige sfeer voor managementvergaderingen tot 15 deelnemers of cocktails voor maximaal 80 gasten met toegang tot de tuin. De Robert Pommier Gallery, gewijd aan kunstenaars, biedt 50 m² aanpasbare ruimte met geavanceerde apparatuur voor vergaderingen in theaterstijl of staande cocktails. De Breakout Room, met uitzicht op de Loire, is ideaal voor privédiners of coachingsessies.


Bellevue 1826 biedt moderne apparatuur: barbecue, designmeubilair, geluidssystemen, videoprojector en meer. Voor uw seminaries, vergaderingen, familiefeesten of tentoonstellingen biedt deze privéruimte een gastvrije en elegante sfeer.


Bovendien is de Bellevue Suite, een appartement met één slaapkamer, perfect voor een comfortabel verblijf met beveiligde parkeergelegenheid, een laadstation voor elektrische voertuigen en fiets- en scooterverhuur. Boek nu en geniet van een unieke ervaring in Bellevue 1826.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over Bellevue 1826

Er zijn (nog) geen reviews over Bellevue 1826. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Rustig en ontspannen vergaderen nabij de Duitse grens kan in Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Een hotel en vergaderlocatie omringt door het prachtige en rustige landschap van de Achterhoek.

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Een meeting of bijeenkomst organiseren die aanvoelt als een dagje weg? Ons kloosterhotel is dankzij 17 multifunctionele vergaderzalen de ideale vergaderlocatie in Deurne.

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt op de top van Berg en Dal het in de bossen verborgen Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Een meeting en eventlocatie met een rijke geschiedenis en ervaring!

Listwaar

Listwaar

Aan de rand van Meerdaalwoud, vlakbij de Zoete Waters en de Doode Bemde, het grootste natuurgebied van Vlaams-Brabant, verscholen achter de gevel van een oude autowerkplaats, biedt Listwaar een exclusieve locatie voor privéfeesten en bedrijfsevenementen.

Activiteiten Bellevue 1826

Activiteitsregio's:
Frankrijk | Loiret
Activiteiten:
Evenementenlocatie huren in Orléans | Evenementenlocatie huren