Middenin de bruisende omgeving van de witte de withstraat te Rotterdam vind u Gastrobar Hartig in de Hartmansstraat 20. Een plek waar s avonds genoten kan worden van exclusieve gerechten en heerlijke bijpassende dranken.


Overdag de plek om met het bedrijf bijeen te komen om te;

  • vergaderen en/of trainingen te volgen
  • nieuwe corporate ideeën te laten ontstaan.
  • transparant in prijzen. 
  • unieke locatie voor een scherpe prijs!
  • 'Out of the box' ruimte, letterlijk!
  • Gastvrouw/heer aanwezig
  • goed bereikbaar voor alle medewerkers met openbaar vervoer
  • Parkeergarage recht tegenover de locatie
  • Gastrobar Hartig voor uw bedrijf alleen.
  • Aparte sfeervolle trainingsruimte
  • gratis wifi
  • beamer aanwezig
  • alle gewenste opstellingen mogelijk
  • vanaf 12 personen tot 40 personen te huren
  • Hotel (easy hotel) op 40 meter afstand 

Waarom Gastrobar Hartig?

Hartig is meer dan alleen maar lekker eten. Je wordt er met open armen ontvangen door een familie die onwijs veel passie heeft voor horeca. Het interieur is warm en gezellig én ze zijn nog Bernadette heeft een mooi tafeltje voor ons gereserveerd. Het verbaast ons dat de inrichting zo warm en gezellig is; dat zou je niet verwachten als je langs de zaak wandelt. Als deelnemers van dry january worden wij heel blij van de non-alcoholische cocktails die we voorgeschoteld krijgen. Eentje met ijsblokjes gemaakt van framboos, munt, citroen en IceTea Green en een andere met tijm, honing, sinaasappel en Sprite. Twee á drie gerechten maken samen een volwaardig hoofdgerecht, dus we kiezen wat lekkere dingen uit. Waar we verliefd op zijn geworden is de pulled fish. Een gerecht met makreel en pittige harissa, zalm met kappertjes, ui en limoenmayo en heilbot met saffraanmayonaise. Echt heer-lijk. Stukje brood erbij, niets meer aan doen. Naast de pulled fish kiezen we voor de gamba's in zelfgemaakte piripiri-olie en patatas bravas voor erbij. Daarna gemarineerde biefstukpuntjes met geroosterde paprika en spinazie in filodeeg met feta, pijnboompitten en kruidencrème op tafel. We hadden niet verwacht dat het eten zo zou smaken. Alles vers, alles huisgemaakt, er is duidelijk over de combinaties nagedacht en de smaak is subliem.hartstikke duurzaam ook, dus je kunt met een gerust hart een vorkje meeprikken.

 

Deze gastrobar doet aan shared dining, dus samen genieten van meerdere kleine gerechten, in een informele en comfortabele sfeer. Wat als eerste klaar is, komt als eerste op tafel. Dit kan koud zijn, maar ook warm. Je eet er wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. "Vooral die mix is leuk", vertelt eigenaresse Stephan & Bernadette. "Kip die vierentwintig uur in bier is gemarineerd en dan toch weer paksoi erbij. Verschillende keukens combineren doen we graag."  

 

Met de staat waarin ons milieu verkeert, is het altijd fijn om ergens te eten waar ze om onze planeet geven. Bij Hartig doen ze dat zeker. Er wordt niet gefrituurd; alles wat uit de keuken komt wordt gemaakt met twee ovens en een inductieplaatje. Meer niet. Zelfs geen gas, want dat is een fossiele grondstof. Alle lichten zijn led en de volgende stap is het plaatsen van zonnepanelen, om de boel nog zuiniger te laten draaien. 

 

Vijf jaar geleden begon de familie te broeden op het idee een eigen zaak te openen. De oudste dochter had het niet naar haar zin op haar werk en de oudste zoon idem dito. Bernadette zat tijdelijk zonder baan, dus de timing was perfect. Tijdens het kerstdiner kwam het grut samen en besloten ze de sprong te wagen. "Iedereen verklaarde ons voor gek. Crisistijd. We hebben als familie al ons geld bij elkaar gelegd, ongeacht of we wel of niet in de zaak zouden werken. We zijn klein begonnen, met een beknopte menukaart, om te kijken wat mensen ervan vonden", zegt de eigenaresse. 

 

"In de periode dat we aan het verbouwen waren, stond er een pallet met Kornuit-bier buiten en ben ik overal blikjes gaan uitdelen. We hebben heel de wijk uitgenodigd op de koffie. Zo hebben we eigenlijk heel de buurt betrokken en de meeste komen nog regelmatig een bakkie bij ons doen. Nu na vijf jaar is dit het. Dit zijn wij. De mensen waarmee we werken, de dingen die we maken. Alles klopt. We varen onze eigen koers en nemen niet de mening van anderen maar klakkeloos over. De gasten die hier komen denken mee en beïnvloeden ons en daardoor ontstaan onze ideeën. Niets is van tevoren uitgedacht. Daarom is het anders en hebben we een sterke identiteit", vertelt de inmiddels doorgewinterde horecavrouw met trots.

 

Voor Stephan & Bernadette en de familie is Hartig meer dan alleen maar een manier om geld te verdienen. Ze geloven in dingen goed doen en hebben een langetermijnvisie. "Ik heb twee kleinkinderen en er komt er nog een aan, dus ik wil dat dit een toekomst heeft. Dat Hartig een legacy wordt", zeggen Stephan & Bernadette. Er zijn toekomstplannen om de grote opslagruimte beneden te gebruiken voor private dining. Een plek waar organisaties terecht kunnen voor hun vergaderingen, borrels en besloten feesten. En de droom is een eigen deliveryservice op te zetten, maar daar moeten we nog even op wachten.

 

Aanrader

Bijna iedereen die voor 't eerst bij Hartig aanschuift komt binnen drie weken nog eens terug. Mensen uit het hele land komen naar deze gastrobar voor het lekkere eten en de fijne sfeer. Alles kan hier. Papa's met kindjes, gasten die spontaan hun schoenen uitdoen en op de bank kruipen, gasten die na het eten een dansje wagen , zakelijk om te ontspannen en op mooie ideen te koemn en zelfs de hond mag mee. Geen probleem!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Gastrobar Hartig

Er zijn (nog) geen reviews over Gastrobar Hartig. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Koop nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Nelson's Hotel

Nelson's Hotel

Op de gelijkvloers is er een moduleerbare vergaderzaal in Knokke met veel daglicht en airco. Het meest courante audio-visueel materiaal is er ter beschikking. Wij beschikken eveneens over verschillende break-outrooms. Gratis WIFI.

Kasteel Fruithof

Kasteel Fruithof

Kasteel Fruithof. Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter voor elk evenement. Verborgen parel in een groene oase van rust.

Linkdistrict Haacht

Linkdistrict Haacht

LinkDistrict is gelegen in hartje Haacht en is een multifunctioneel gebouw dat kan gebruikt worden voor boardmeetings, workshops, teambuildings, fotoshoots, opnames, webinars, tentoonstellingen en events.

Best Western Wavre

Best Western Wavre

Vous cherchez un espace professionnel et confortable pour vos séminaires, formations, ou réunions d’entreprise ? Ne cherchez plus, avec le Best Western Wavre, vous profitez d’une localisation idéale pour l’organisation de vos évènements à 15 minutes du ce

Kenmerken Gastrobar Hartig

Wifi

gratis 

Aantal personen

12 - 40 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

stad (centrum) 

Cateringlocatie

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Gastrobar Hartig

Activiteitsregio's:
Zuid-Holland | Nederland
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Rotterdam | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Rotterdam | Feestzaal huren | Trouwlocaties in Rotterdam | Trouwlocaties
Trefwoorden:
feestzaal rotterdam | vergaderzaal | vergaderlocatie | feestzaal | feestlocatie rotterdam | beamer | workshop | vergaderen | vergaderzaal rotterdam | borrel | gratis wifi | diner | uniek | openbaar vervoer | discreet | ontbijt | lunch | parkeren | rotterdam centrum | vergaderlocatie rotterdam | besloten