Endemol introduceert divisie voor evenementen

Endemol introduceert divisie voor evenementen

Endemol Nederland heeft zijn activiteiten op het gebied van evenementen geconcentreerd in de divisie Endemol Events. Met dit nieuwe initiatief legt het mediabedrijf zich verder toe op de ontwikkeling van zakelijke en particuliere events.

Column: Gezond verstand primeert

Column: Gezond verstand primeert

Amerikaanse toestanden, je kent ze wel. Een dokter in de VS kan zich geen klein foutje permiteren of hij kan beroep doen op zijn peperdure verzekering om de schadeclaim van misnoegde patiënten te voldoen. Ook in de eventsector zijn er voorbeelden...

'Schijnzelfstandigen' in eventsector

'Schijnzelfstandigen' in eventsector

Vakvereniging BESA organiseerde recent een workshop over 'schijnzelfstandigheid'. De wetgeving hieromtrent werd recent gewijzigd en de eventsector doet nu eenmaal veel beroep op freelancers en zelfstandigen.

Column: No show, succes story & congres leugen!

Column: No show, succes story & congres leugen!

Congresorganisatoren doen meer dan hun best om het beste programma met de coolste sprekers samen te stellen, huren de mooiste zalen en hebben vaak de lekkerste koffie van echte baristas. Tenminste die organisaties die weten hoe het werkt en hoort anno 2013.

Dj's betalen geen auteursrechten meer

Dj's betalen geen auteursrechten meer

Sabam schrapt de inning van auteursrechten voor Belgische dj's. Dat betekent dat de jaarlijkse licentie voor dj's 28 procent goedkoper wordt.

Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau

Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau

Rotterdam Marketing is gekozen tot een van de zes beste congresbureaus. Samen met de bureaus in Hong Kong, Wenen, Monaco, Malta en Den Haag is het genomineerd voor 'Best Overseas Convention Bureau'.

Verantwoord drinken op events zit in de lift

Verantwoord drinken op events zit in de lift

Heb je het ook al gemerkt, de jongste tijd op recepties en evenementen: steeds meer blijven de glaasjes bubbels, de witte en rode wijn en het schuimende gerst aan de kant staan. Gasten vragen meer en meer niet-alcoholische dranken.