Ecco La Luna
Ecco La Luna lanceert vernieuwde website met uitgebreid aanbod aan coachings en teambuildings!
Ecco La Luna|
30 mei 2024

Afgelopen week hebben wij bij Ecco La Luna onze nieuwe website gelanceerd. Op deze site vindt u een compleet overzicht van al onze coachings, teambuildings en events. Met een duidelijke opdeling in categorieën fungeert de nieuwe site als een handige gids die u door het aanbod van Ecco La Luna leidt.


Onze zaakvoerder, Geert Debusschere, legt uit waarom we hebben gekozen voor deze nieuwe website. "Enerzijds vonden we het tijd om onze website een nieuwe, verfrissende look te geven. Anderzijds was het voor ons belangrijk om ons coachingsaanbod veel meer in de verf te zetten. De afgelopen jaren hebben we steeds meer coachings verzorgd, en we wilden dit aanbod duidelijker naar voren brengen."


Coachings in zes thema's


Op onze nieuwe website hebben we de aangeboden teamcoachings onderverdeeld in zes thema's. "Diversiteit en Inclusie en Verbindende communicatie en samenwerking zijn onze twee hoofdthema's. Daarnaast bieden we coachings aan binnen de thema's Leiderschap, Empower your Team en Missie, visie en waarden, waarbij we graag verschillende kunstvormen gebruiken. Tot slot bieden we coachings aan onder het thema Nurturing teams & individuals."


Ervaringsgericht leren


Onze aanpak is bij de zes thema's altijd dezelfde. "Wij gaan altijd uit van ervaringsgericht leren. Dit betekent dat we mensen dingen laten beleven, en vanuit die beleving proberen we de opgedane ervaring te verankeren in nieuwe inzichten en eventueel ook nieuwe gedragingen. Bij de thema's 'Leiderschap' en 'Empower your team' werken we ook graag met organisatieopstellingen, waarbij we soms met paarden werken. Daarnaast trekken we graag de natuur in, met de natuur en het bos als extra coachingskader. Ons aanbod teamcoachings zal ook centraal staan tijdens onze deelname aan de VOV-Beurs op dinsdag 4 juni in ICC Gent."


Teambuildings


De vernieuwingen op onze website gaan verder dan alleen het coachingsverhaal. "We hebben ook ons teambuildingaanbod herwerkt en ondergebracht in tien categorieën: City Games, Workshops, Duurzaam en sociaal, Challenge your team, Building together, Let's move, Explore nature, Break your brain, Spice up your event, en Online. Achter de schermen hebben we bovendien gewerkt aan betere zoekmachineoptimalisatie en een betere koppeling met sociale media. Hiermee is onze website klaar voor de komende jaren," aldus Geert Debusschere van Ecco La Luna.


Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 mei 2024

Proficiat met de nieuwe website!