La fabrique à souvenirs
Koffiewagen - Piaggio APE scooter
La fabrique à souvenirs|
3 juli 2024

Ontdek onze nieuwe koffietruck, een unieke en originele manier om te genieten van heerlijke koffie voor alle gelegenheden! Onze koffietruck is een waar wondertje op wielen, ingericht in een oude Piaggio Ape uit 1985 en voorzien van een professionele Barista koffiemachine.

Of u nu op zoek bent naar origineel entertainment voor een evenement, een gastronomische koffiepauze op een bruiloft of een manier om indruk te maken op een festival, onze koffietruck is de ideale oplossing. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitskoffies aan, bereid door onze deskundige en gepassioneerde barista’s.

U kunt onze koffiewagen huren voor uw privé- of professionele evenementen, of u kunt ons gewoon uitnodigen om ter plaatse uw gasten te verwennen. Ons dynamische en glimlachende team begeleidt u graag en laat u kennismaken met onze heerlijke koffiesoorten.

Aarzel dus niet langer, trakteer uzelf op een unieke koffie-ervaring met onze koffietruck en verwen uw smaakpapillen in een vriendelijke sfeer. Neem nu contact met ons op om onze service te boeken en laat u verleiden door onze passie voor koffie!

bekijk origineel

Like Reageer