Sambara 81 ~ Lounge Bar & Events
Waarom is 'Sala Sambara 81' een verborgen schat tussen de evenementenlocaties in Madrid?
Sambara 81 ~ Lounge Bar & Events|
4 augustus 2024

Geïnspireerd door de clandestiene cocktailbars uit de jaren twintig verleidt Sala Sambara 81 van S81 EVENTOS op het eerste gezicht. Het diepzwarte, gouden en rode interieur creëert een verfijnde sfeer die uitnodigt om onvergetelijke momenten te beleven. Een unieke locatie in Madrid voor uw bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, levensvieringen en intieme ervaringen.


De evenementenlocatie Sambara 81 ligt dicht bij de arena Las Ventas, een monumentaal gebouw in Madrid. Sambara 81 biedt een intieme privé-evenementervaring die aspecten van zowel een discrete speakeasy als een luxe cocktailclub belichaamt. Eenmaal hier wordt uw privéfeest vervoerd naar een echte verborgen bar. Achter nog een verborgen boog wacht Sambara 81 met een grote stand voor vijftig personen, met een dansvloer en verschillende barstoelen. Het eten wordt vooraan in het café geserveerd en de gehele ruimte zowel voor als achter kan van jou zijn.


Voor groepen of gezelschappen tot 50 personen kan Sambara 81 privé van u zijn. Voor gezelschappen van 50+ kunnen wij u ook andere ruimtes in Madrid aanbieden.


Onze cocktails zijn vakkundig samengesteld door veteranen uit de industrie en we hebben nauwgezet gewerkt aan onze selectie van sterke dranken, ontwerpesthetiek en niet-aflatende aandacht voor service en gastvrijheid. Bij Sambara 81 is ons team toegewijd aan het bereiken van een ongeëvenaarde gasttevredenheid. Ons hoogopgeleide bar- en front-of-housepersoneel besteedt met veel plezier aandacht aan elk detail van privé-evenementen en -aangelegenheden. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.🤗

bekijk origineel

Like Reageer