ECC Leiden
The Hall - voor eigentijdse bedrijfsfeesten en congressen tot 1000 personen
ECC Leiden|
5 september 2024

Vanaf januari 2025 heten we je graag van harte welkom in The Hall, een grote evenementen- en congreslocatie van 2700 m². Gelegen op hetzelfde terrein als ECC Leiden, maar dan met een eigen ingang en voorzieningen. Hier kunnen uitsluitend zakelijke evenementen plaatsvinden zoals een productlancering, (auto)presentatie of congres. Maar ook een bedrijfsfeest kan hier met een band of dj, foodcorners en decoraties in thema, prima uit de voeten!


Naast een eigen entree zijn er 2 ruime lobbys’s (300 en 223 m²) met 2 aangrenzende boardrooms (elk 25 m²), alvorens je de hoofdruimte (1775 m²) betreedt.Deze ruimte is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zakelijke bijeenkomsten te voldoen en biedt voldoende plaats voor congressen of evenementen tot 1000 personen. Bovendien bevinden onze 250 gratis parkeerplaatsen zich direct voor de entree. Onze multifunctionele Hall is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke wensen, met diverse mogelijkheden voor de inrichting en aankleding. The Hall biedt de flexibiliteit en de professionele ambiance die je nodig hebt om van jouw congres een succes te maken. Naast 2 vaste barunits biedt The Hall ook een ruime, multifunctionele vide (431 m²) voor VIP-ontvangsten, als relax area of extra ruimte voor diverse doeleinden. De ruime toiletgroepen op de begane grond en garderobemogelijkheden in één van de twee lobby’s maken deze locatie zelfstandig en compleet.


Kijk voor meer informatie op https://www.eccleiden.com/the-hall/ of bel voor meer informatie en een vrijblijvende rondleiding naar 071 53 55 523.

Like Reageer