Telepresent Ltd.
Maak kennis met Trade Mission Pro: persoonlijke handelsmissies met behulp van speciaal ontwikkelde online omgevingen.
Telepresent Ltd.|
18 september 2024

Trade Mission Pro is speciaal ontworpen voor het online uitvoeren van impactvolle handelsevenementen en biedt een kosteneffectief alternatief voor traditionele methoden. Deze evenementen vinden plaats in geavanceerde, hoogwaardige interactieve omgevingen die zinvolle face-to-face zakelijke gesprekken opleveren.


🔹 Aangenaam netwerken: Doe mee aan live videochats aan virtuele tafels. Bekijk de profielen van deelnemers en navigeer eenvoudig door gesprekken. Geen blinde breakout rooms meer, kijk wie waar is VOORDAT u zich bij een groep aansluit, of ga direct naar mensen die u kent of die u graag zou willen ontmoeten.


🔹 Flexibele interactie: beweeg vrij tussen gesprekken, doe mee aan groepsdiscussies of neem een privétafel. Verzamel mensen bij stands op basis van interesse, branche of organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos om zinvolle gesprekken en nieuwe connecties op gang te brengen.


🔹 Meertalige communicatie: overwin taalbarrières door realtime vertaling. Verschillende opties beschikbaar. AI-berichtvertaling in meer dan tweehonderd talen is standaard inbegrepen.


🔹 Indrukwekkende presentaties, paneldiscussies en workshops: Uitstekende interactieve presentatietools. Presenteer eenvoudig aan iedereen die aanwezig is en bied on-demand media die in de omgevingen zijn ingebed. Breed scala aan workshop- en sessieformaten ondersteund.


🔹 Gebruiksgemak: Point and click navigatie. Automatisch deelnemen aan videogesprekken. Gestroomlijnde registratie. De hele ervaring is ontworpen om eenvoudig, face-to-face, intuïtief en menselijk te zijn. Geen lange formulieren, algoritmen of speeddaten.


🔹 Veilig: Ons platform garandeert robuuste beveiliging met ISO 27001- en SOC 2 Type 1-certificering en waarborgt de privacy omdat er geen gesprekken worden opgenomen.


🔹 Inclusieve deelname: Veel lagere instapkosten maken de mogelijkheden voor grensoverschrijdende handelsondersteuning voor veel meer organisaties toegankelijk.


🔹 Premium Service: Standaard eersteklas white glove service. Evenementen zijn goed gepland, goed opgezet, goed bemand, helemaal klaar voor uw team om te arriveren en zich te richten op uw genodigde gasten. Onze taak is om de technologie te laten verdwijnen, zodat de focus volledig op de aanwezigen ligt.


Trade Mission Pro biedt een geavanceerde, veilige en schaalbare oplossing voor organisaties die hun bereik willen vergroten en hun zakelijke evenementmogelijkheden willen verbeteren. Wij nodigen u uit om zelf onze telepresent-omgevingen te komen ervaren. Dit zijn geen gewone online evenementen.


Bezoek www.TradeMission.pro voor meer informatie en om een aantal van de fantastische locaties te bekijken die wij beschikbaar hebben.


Of stuur mij rechtstreeks een bericht op iain@trademission.pro.


#TradeMissionPro #VirtualTradeMissions #Netwerkoplossingen #Evenemententechnologie #Telepresent

bekijk origineel

Like Reageer