Eventify
Organiseer jouw Eindejaarsfeestjes bij Eventify
Eventify|
17 oktober 2024

Organiseer jouw Eindejaarsfeest bij Eventify:


Een unieke en onvergetelijke ervaring

Kies voor dit eindejaar voor originaliteit en uitmuntendheid!

Of het nu gaat om een bedrijfsavond of een evenement met vrienden, onze uitzonderlijke setting en onze arrangementen op maat maken uw feest tot een onvergetelijk feest.


Formules aangepast aan al uw behoeften

LUXFLY biedt u verschillende mogelijkheden voor uw eindejaarsevenementen, of u nu op zoek bent naar een onvergetelijke teambuilding of een gezellige avond:

Vergaderruimte huren: Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten gevolgd door feestelijke momenten.

Simulatorvluchtactiviteit: Bied uw teams of gasten het unieke gevoel van vliegen in onze vrije valsimulator, 100% veilig en voor mensen tot 99 jaar oud! Het is een geweldige manier om gedeelde herinneringen te creëren en teamgeest op te bouwen.

Catering en vluchtvrije avond: U kunt ook genieten van onze prachtige ruimte zonder vliegactiviteit en genieten van 100% Belgische catering, huisgemaakt met lokale producten, alles vergezeld van een selectie Luxemburgse bieren. De perfecte combinatie voor een warme en gezellige avond.


Een vriendelijke en feestelijke sfeer

Onze uitzonderlijke omgeving wordt versterkt door een unieke feestelijke sfeer. Aan elk detail is gedacht om uw avond onvergetelijk te maken:

Kwaliteitsmuziek dankzij het krachtige Devialet-audiosysteem

Meeslepende lichtshows om de perfecte sfeer te creëren

Spectaculaire luchtdansen om uw gasten te verbazen en een vleugje elegantie aan uw evenement te geven.

Aanvullende services om uw ervaring te verrijken

Naast de hoofdactiviteiten biedt Eventify aanvullende diensten aan om uw eindejaarsfeest tot een complete en verrijkende ervaring te maken:

NEUROFLY, onze nieuwe neurofeedbackservice, voor optimaal mentaal welzijn

Pilates-sessies om het lichaam te ontspannen en te versterken

Meditatie en hypnose om de geest te kalmeren en opnieuw verbinding te maken



Een complete en op maat gemaakte ervaring

Of je nu een bedrijf bent dat de teambanden wil versterken of een groep vrienden bent die op een unieke manier wil vieren, Eventify is de perfecte plek voor je vakantievieringen. Met onze flexibele pakketten kunt u de ervaring kiezen die aan uw behoeften voldoet: met of zonder vlucht, met uitzonderlijke catering en aanvullende diensten voor een ongeëvenaard moment van ontspanning en gezelligheid.


Boek nu om uw gasten een onvergetelijk evenement te bieden en maak van uw eindejaarsfeest een unieke ervaring bij Eventify!

bekijk origineel

Like Reageer