Kom als VIP naar deze Oostendse topevenementen

Kom als VIP naar deze Oostendse topevenementen

Dankzij een divers en gespreid evenementenaanbod, valt er het jaar door steeds wat te beleven in Oostende. Veel van deze events bieden ook de ideale gelegenheid om klanten, collega's of zakenpartners uit te nodigen en hen een luxueze VIP avond aan te bieden.


Op elk van deze avonden kan je culinair genieten in een informele sfeer, al dan niet met een vleugje cultuur.



Nacht van de Garnaalkroket - vrijdag 4 oktober 2024

Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar voor aanvang van het Garnaalkrokettenfestival weer een VIP-avond op vrijdagavond 4 oktober: De Nacht van de Garnaalkroket. Op deze avond krijg je de kans om alle garnaalkroketten als eerste te proeven met aangepaste dranken. Tijdens de Nacht van de Garnaalkroket kom je ook te weten wie na Martin Heylen, Herr Seele, Bart Tommelein en Guinevere Claeys de nieuwe leden van de Orde van de Oostendse Garnaalkroket worden.


Meer informatie over de Nacht van de Garnaalkroket



Goût - 19 & 21 oktober 2024

Op zaterdag 19 oktober slaan de Oostendse Chefs, samen met een 2** gastchef, opnieuw de handen in elkaar voor de 2de editie van Goût. Tijdens dit culinaire event bieden we een 6-gangen menu aan en eindigen we met een spetterend optreden van de eighties coverband Topguns met leadzanger Sean Dhondt en dito afterparty. Op maandag 21 oktober komen 6 topchefs en bartenders samen om het beste van zichzelf te geven en bereiden een culinair 6-gangen menu. We bouwen de ACEG Wellington Hippodroom om tot Club en dansen op de beats van onder andere Marcus Toast, Yamo & Gueush.


Meer informatie over Goût



Filmfestival Oostende - 31 januari - 8 februari 2025

Filmfestival Oostende (FFO) biedt de mogelijkheid tot netwerken en hospitality. Wij bieden vijf formules, met één kloppend hart als gemene deler: een spectaculaire totaalbeleving van film, connecties en culinair genieten in stijl. De diverse formules omvatten o.m. de Openingsavond, het Gala van de Ensors of een business avond op o.m. 5 en 6 februari 2025. Alle informatie is te vinden op de website van Filmfestival Oostende - ook een voorstel op maat kan altijd.


Ontdek alle formules die FFO te bieden heeft

Bron: Foto: Kim VBS

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties