Een nieuw hoofdstuk voor The Event Pilots: Filip Bosschaerts wordt Managing Director

Een nieuw hoofdstuk voor The Event Pilots: Filip Bosschaerts wordt Managing Director

Spannend nieuws vanuit het Mechelse hoofdkantoor van The Event Pilots. Filip Bosschaerts neemt de rol van Managing Director op zich, terwijl Sven Vanhemmens zich gaat richten op de strategie en ontwikkeling van de overkoepelende groep. 


Sven draagt de dagelijkse leiding van het bedrijf met veel vertrouwen over. "Filip heeft me vanaf het begin enorm ondersteund in het maken van de juiste beslissingen – zowel strategisch als operationeel", zegt Sven. "Bovendien heeft hij binnen onze projecten altijd een sterke coördinerende rol op zich genomen, wat de relatie met onze klanten enorm versterkt heeft. Filip kent het reilen en zeilen door en door, waardoor ik me nu met een gerust hart kan richten op de bredere strategie en lange termijnvisie van de groep."

 

Ook voor Filip voelt zijn nieuwe rol als een logische volgende stap: "Sven en ik kennen elkaar al jaren. We ontmoetten elkaar in 2014 achter de schermen van Tomorrowland, en nadien zijn onze paden nog vaak gekruist. Daardoor voelen we mekaar heel goed aan en hebben we een sterke vertrouwensband opgebouwd."



Ondanks de nieuwe rollen blijven bepaalde waarden en principes onveranderd. Filip: "Creativiteit, kwaliteit en klantgerichtheid zijn en zullen onze topprioriteiten blijven. We willen onze klanten blijven verrassen met unieke ervaringen, en dat betekent dat we blijven innoveren en inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Nieuwe technologieën en duurzame evenementen staan dan ook hoog op onze agenda."


Filip bouwt verder op de stevige basis die is gelegd en legt nu zijn eigen accenten. Intern blijft het bedrijf wat het altijd is geweest: een leuke groep mensen die samen werken aan geweldige evenementen.



Wie is Filip? 

Filip is zeker geen onbekende binnen het bedrijf. Na succesvolle rollen bij Tomorrowland en Duvel Moortgat kwam hij in 2022 als Creative Director bij The Event Pilots, gewapend met jarenlange ervaring, een onuitputtelijke creativiteit en een boekje vol fantastische eet- en drinkadresjes. Samen met zijn team zette hij een reeks sterke eventconcepten neer, waarbij hij de doelen van de klant steeds wist te vertalen in creatieve concepten mét impact. Filip is niet alleen een creatief meesterbrein, maar ook een verbinder die steeds de juiste sfeer weet te creëren. 

eventpilots.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

eventplanner.net event software academy

eventplanner.net event software academy

MediaMixer versterkt haar interne redactie met journalistieke contentstrateeg Hans Hermans

MediaMixer versterkt haar interne redactie met journalistieke contentstrateeg Hans Hermans

ADE Pro kondigt programma congres aan

ADE Pro kondigt programma congres aan

Advertenties