Naar goede gewoonte werden eerder deze week de jaarlijkse Horeca Awards uitgereikt. De Horeca Awards hadden ook oog voor de eventsector met de categorieën beste cateraar en beste feestzaal.
De Belgische Horeca Awards zijn al aan hun 4de editie toe. De uitreiking gebeurde tijdens een feestelijk gala in de Limburghal in Genk.
Feestservice Vandersmissen mag zich het komende jaar beste cateraar van België noemen. "Of het nu om een intiem diner voor 10 personen gaat of om een groot evenement met 5.000 gasten, Marc Vandersmissen behandelt al zijn klanten met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit. Zijn veertig medewerkers zijn voortdurend onderweg met hun mobiele keukens, meubilair, togen, kandelaars, bloemstukken, koelwagens... Kortom, alles wat nodig is voor een geslaagd feest", aldus de professionele jury.
Het beeldje voor de beste feestzaal van het land gaat naar Ten Huize Foets in Mol, een stijlvol herenhuis dat 3 feestzalen herbergt. "Michel van Ten Huize Foets zit al van zijn veertiende in de horeca. Na de hotelschool Ter Duinen in Koksijde, werkte hij in befaamde restaurants in België en in het buitenland. Feestkoken werd zijn ambitie. Zijn keuken is fijn en kwaliteitsvol, met uitsluitend verse producten. Alles, tot de chocolaterie toe, wordt in huis gemaakt", voegt de jury toe aan het juryverslag.
De top 3 in beide categorieën:
Award voor de betere Belgische Feestcateraars 2011
2. Fruy Finest Food Catering
3. Traiteur Salons Magnus
Award voor de betere Belgische Feestzalen/locaties 2011
1. Ten Huize Foets
2. De Lissewal
Een pittig detail: de beste frituur van België wordt uitgebaat door een... Nederlander.