way2events
Fandorp Club Yla tijdens de finale van de damesvoetbalbeker
way2events|
31 mei 2024

Voor de finale van de damesvoetbalbeker tussen Club YLA en OHL organiseerde way2events het fandorp voor Club YLA. Dit bedrijfsevenement bezorgde de supporters een onvergetelijke ervaring en zorgde voor maximale zichtbaarheid voor de sponsors van Club YLA.


ZICHTBAARHEID VOOR SPONSORS

Way2events zorgde ervoor dat sponsors Pepsi en Nakd prominent aanwezig waren in het fandorp. Een opvallende ballonnenboog in de kleuren van Nakd markeerde de entree en verwelkomde bezoekers meteen met de branding van de sponsor. Dankzij de hoge opkomst en de enthousiaste sfeer genoten zowel Pepsi als Nakd van een sterke merkbetrokkenheid onder de fans.


ACTIVITEITEN EN ENTERTAINMENT

Het fandorp bood een breed scala aan activiteiten en vermaak voor de supporters. Een DJ zorgde voor een feestelijke sfeer met geweldige muziek, waardoor de fans al vroeg in de stemming waren voor de wedstrijd. Er was een uitstekende catering met friet en hamburgers, perfect voor een waar voetbalevenement.

Daarnaast was er een fanshop waar supporters de nieuwste Club YLA-merchandise konden kopen. Dit bood fans niet alleen de kans om hun team te steunen, maar diende ook als een extra bron van inkomsten voor de club.


INTERACTIEVE SPORTACTIVITEITEN

Eén van de hoogtepunten van het fandorp was de strafcorner, waar fans hun voetbalvaardigheden konden laten zien en punten konden scoren. Nog spectaculairder was de pannakooi, waar bezoekers de unieke kans kregen om het op te nemen tegen de Belgische Pannakampioen. Deze intense duels zorgden voor spanning en adrenaline: een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de uitdaging aanging.


FOTOBOOTH

Om de dag compleet te maken was er een photobooth waar supporters vrolijke foto’s konden maken met de mascottes van Club YLA. De fans genoten zichtbaar van deze momenten en de foto's werden breed gedeeld op sociale media, wat voor extra exposure zorgde voor zowel Club YLA als de sponsors.

Het fandorp van Club YLA tijdens de finale van de damesvoetbalbeker was een daverend succes dankzij way2events. Dit bedrijfsevenement bezorgde de supporters een onvergetelijke ervaring en zorgde voor maximale zichtbaarheid voor de sponsors. Met een perfecte mix van entertainment, sportactiviteiten en branding was dit evenement een uitstekend voorbeeld van hoe een bedrijfsevenement georganiseerd moet worden.


BELANG VAN BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bedrijfsevenementen als deze zijn cruciaal voor het versterken van de merkbetrokkenheid en het creëren van betrokkenheid bij het publiek. Way2events heeft wederom bewezen een expert te zijn in het organiseren van dergelijke evenementen, waarbij zowel sponsors als fans centraal staan. Het fandorp van Club YLA is een uitstekend voorbeeld van hoe een goed uitgevoerd bedrijfsevenement kan bijdragen aan de algehele succeservaring van een sportevenement.

bekijk origineel

Like Reageer