way2events
Cegeka zwarte maskerade 2024: een nacht vol mysterie
way2events|
15 juni 2024

Op een magische avond in 2024 transformeerde de omgeving van de Cegeka Arena in Genk in een wereld van elegantie, mysterie en dansende schaduwen voor het personeelsfeest ‘Black Masquerade’. Way2events had de eer om dit stijlvolle en stijlvolle evenement te mogen organiseren, waarbij de ware identiteit van de 3.000 bezoekers verborgen bleef achter de allure van intrigerende maskers. Dit tijdloze concept, op maat van de Cegeka-medewerkers, bood een onvergetelijke ervaring die elegantie en mysterie perfect combineerde.


EEN FESTIVALGROND VAN PRACHT EN GLAMOUR

Naast de Cegeka Arena creëerden we een adembenemend festivalterrein in de betoverende stijl van Black Masquerade. Elk detail werd zorgvuldig gepland om elke seconde van de bezoekerservaring te maximaliseren. Drie unieke podia vormden het hart van het feest: een akoestische livehoek in een sfeervolle spiegeltent, een hoofdpodium voor grootschalige optredens en een dansarena in een glazen kas. Gasten konden ook genieten van verschillende eetstalletjes, drankpunten en entertainmentzones, allemaal doordrenkt met dezelfde sfeer van mysterie en elegantie.


BELEVING EN ENTERTAINMENT: IETS VOOR IEDEREEN

Bezoekers kregen de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld van mysterie en elegantie. Ze kunnen verdwalen in een intrigerend doolhof, genieten van een verfijnde Engelse High Tea, betoverd worden door de kunsten van een goochelaar, deelnemen aan elegante dansworkshops en zich opmaken bij een stijlvolle make-up stand. Daarnaast waren er mogelijkheden om hun eigen maskers te verfraaien en deel te nemen aan een schermworkshop. De zorgvuldig samengestelde line-up, het gedetailleerde festivalplan en de doordachte social media campagne werden tot in de puntjes uitgevoerd om de beleving op de dag zelf te maximaliseren.


GUARDIANS: BElichaaming van CEGEKA'S WAARDEN

Tijdens het evenement stelden we verschillende bijzondere Guardians voor die de kernwaarden van Cegeka belichaamden: familie, nauwe samenwerking, innovatie en vakmanschap. Deze personages, waaronder de Guardian of Craftsmanship, Guardian of Silence & Mystery en Guardian of Elegance, zorgden de hele avond voor onvergetelijke momenten. Ze boden de gasten de kans om hun pad te volgen en zich op unieke en betekenisvolle wijze te verbinden met de essentie van Cegeka.


CULINAIR VERLICHTING: EEN WERELD VAN SMAAK

Het culinaire aanbod tijdens de Black Masquerade was net zo divers en verfijnd als het evenement zelf. Medewerkers genoten van trendy pinsas, smaakvolle pasta, belegde hummus en een chique Black Belgian BBQ. Er werden voortdurend heerlijke snacks geserveerd en een late night snack maakte de avond compleet. Dankzij de expertise van Atelier V werd een breed scala aan gerechten geserveerd, perfect passend bij het thema Black Masquerade. De samenwerking tussen Atelier V en Way2events zorgde ervoor dat bars, balies en opruimruimtes naadloos in het thema werden geïntegreerd, waardoor de medewerkers zich volledig ondergedompeld voelden in een wereld van mysterie en elegantie.


EEN MUZIKALE AVOND VOL HOOGTEPUNTEN

Gezien het diverse publiek, bestaande uit zowel Belgen als Nederlanders, zorgden we voor een ruim aanbod aan muziekoptredens. In de sfeervolle spiegeltent genoten bezoekers van intieme liveoptredens, terwijl de glazen kas gevuld was met energieke techno en housebeats van Belgische en Nederlandse DJ's als Darkraver en Karakals. Op het hoofdpodium konden bezoekers uitbundig dansen met allround DJ's als Butterfly Effect en Crazy Sir G. Om 22.30 uur begon na een indrukwekkende bijeenkomst van de Guardians het hoogtepunt van de avond: een spectaculaire show van Lost Frequencies. De avond werd afgesloten met een onvergetelijk optreden van Omdat het Kan & Average Rob, die met hun unieke stijl het hoofdpodium eerden.


EEN BETOVERENDE RETROSPECTIEF

Cegeka - Black Masquerade 2024 was een magische avond vol pracht, glamour en mysterieuze elegantie. Way2events is er trots op dit unieke evenement te hebben georganiseerd en kijkt met veel voldoening terug op deze bijzondere ervaring. Het was een avond waar iedere Cegeka-medewerker kon genieten van een wereld vol mysterie en klasse. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen om nog meer onvergetelijke ervaringen te creëren.

bekijk origineel

Like Reageer