eventplanner.net event software academy

eventplanner.net event software academy

Welkom bij de eventplanner.net Academy. Deze trainingsgids helpt u om het maximale uit onze eventplanner.net software te halen en u te concentreren op wat echt belangrijk voor u is: het organiseren van opmerkelijke evenementen.


BELANGRIJKE MEDEDELING: We zijn bezig met het upgraden van ons trainingsportaal! Voorlopig zijn alle cursusmaterialen gebundeld in dit artikel. Certificering is tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld tijdens deze verbetering op prijs.


Met ons certificeringsprogramma kunt u potentiële klanten en werkgevers laten zien dat u het snelst groeiende evenementenplatform op de markt onder de knie hebt. En het beste? Onze evenementensoftware (zoals u misschien wel of niet weet) is helemaal gratis! Dat betekent dat u alle basisfunctionaliteiten kunt gebruiken zonder een cent te betalen.


Zoals bij elke software zijn er enkele beperkingen, zoals het aantal mensen waarmee je kunt samenwerken, het aantal evenementen dat je per jaar kunt organiseren of het aantal items op een checklist. Maar maak je geen zorgen, de limieten zijn vrij hoog ingesteld, dus je zult waarschijnlijk geen problemen ondervinden. Maar als je onze software graag gebruikt en wilt bijdragen, kun je altijd upgraden naar een premium-account ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Lees ook

Gratis tickets voor Festivak 2024 - Nu beschikbaar!

Gratis tickets voor Festivak 2024 - Nu beschikbaar!

Antwerpen verwelkomt een nieuwe eventlocatie: ALO

Antwerpen verwelkomt een nieuwe eventlocatie: ALO

Hope is making a comeback, ook in de eventsector

Hope is making a comeback, ook in de eventsector

Advertenties