Festivak wordt groter dan ooit!

Festivak wordt groter dan ooit!

Heb jij ooit tijdens een vakbeurs een ritje gemaakt in een reuzenrad? Bij Festivak kan het! Dit jaar wordt onze beurs groter dan ooit! Met meer spektakel, geweldige producten en onmisbare diensten!


Tijdens deze editie gaat de organisatie, met een volledig veiligheidscluster, dieper in op onder andere security & crowd control. Duurzaamheid, mobiliteit en personeel(stekort) komen ook weer uitgebreid aan bod. Heb je behoefte aan nog meer verdieping? Bezoek dan de lezingen of keynotes waar sprekers vertellen over hun successtory’s en productontwikkeling.

 


Food Fun & Entertainment!

Omdat de beursvloer binnen no-time al vol raakte is de beurs uitgebreid met een vierde hal! In deze Food Fun & Entertainment hal krijgen straattheater, illusie, acrobatiek en attractieverhuur een prominente plek. Maar ook artiestenbureaus en te gekke foodconcepten worden hier ten toon gesteld. Het wordt een bonte verzameling waar je je ogen uitkijkt!



Eerste sprekers bekend!

Wij werken volop aan de line up voor ons lezingenprogramma! Ook dit jaar hebben we weer veel interessante en inspirerende lezingen, masterclasses en rondetafelgesprekken voor jullie in petto. En vandaag mogen we de eerste sprekers bekendmaken! 

 

  • Kevin Van der Straeten (eventplanner.net) spreekt over Cybersecurity op evenementen en hoe je de risico's dichttimmert. Een vaak onderschatte uitdaging waar elke organisator vroeg of laat mee te maken krijgt.
  • Ed Overvest en Wouter Giesen nemen je mee in een casus van de Thunderdome en vertellen hoe je data-gedreven parkeerproblemen kunt oplossen. 
  • Samen met Hans van Zundert ga je in dit rondetafelgesprek in op het verbeteren van de beveiliging met AI en akoestische sensortechnologie. 
  • Bas Lach de Bére en Jet van Baast vertellen hoe de organisatie verloopt en hoe de veiligheid wordt gewaarborgd vanuit het commandocentrum tijdens de Tilburgse Kermis. 

 

Over Festivak

Festivak is een van de grootste evenementenvakbeurzen van de Benelux! Met meer dan 250 exposanten, 40 lezingen en meer dan 6.000 professionals om mee te netwerken is deze beurs als organisator van kleine en grote evenementen echt een must. De jaarlijks terugkerende vakbeurs wordt om het jaar georganiseerd in Nederland en België. Dit jaar op 13 & 14 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De volgende editie vindt plaats in november 2025 in de Nekkerhal in Mechelen (BE). 

 

Vanaf 1 september kun jij je hier als bezoeker aanmelden voor gratis tickets:

www.festivak.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers

Bron: Foto's & tekst: Festivak

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties