Hoe organiseer je het grootste event van Nederland? Ontdek het op Festivak 2024

Hoe organiseer je het grootste event van Nederland? Ontdek het op Festivak 2024

Op 13 en 14 november 2024 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch Festivak plaats, de vakbeurs voor de evenementenbranche in de Benelux.


De beurs brengt professionals uit de hele evenementenindustrie samen en biedt alles wat nodig is om evenementen tot een succes te maken, van innovatieve, duurzame oplossingen tot spectaculaire entertainment opties.



SAIL 2025

Bezoekers van Festivak krijgen de unieke kans om inspirerende lezingen bij te wonen. Eén van de hoogtepunten is een presentatie door de organisatie van SAIL 2025, het grootste evenement van Nederland. SAIL 2025 zal delen hoe zij erin slagen om 2,3 miljoen bezoekers van over de hele wereld samen te brengen op en rond het water.



Meer dan 40 lezingen en exclusieve ronde tafel sessies

Met meer dan 40 lezingen biedt Festivak een inhoudelijk programma dat de nieuwste trends en best practices in de evenementenbranche behandelt. Van activatie strategieën voor merken tot een terugblik op het festivalseizoen van 2024. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan exclusieve ronde tafel sessies, waarin zij in gesprek kunnen gaan met ervaren organisatoren en leveranciers.



Festivak: dé ontmoetingsplek voor de evenementenindustrie

Festivak is dé vakbeurs voor organisatoren van zowel grote als kleine evenementen. Met meer dan 300 exposanten en 6.000+ professionals is Festivak de perfecte plek om te netwerken, kennis op te doen en inspiratie te vinden voor toekomstige evenementen.



Gratis tickets beschikbaar

Gratis tickets voor Festivak zijn beschikbaar via de website:


Claim nu je gratis ticket

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak van je congres een succes met de expertise van Jaarbeurs

Maak van je congres een succes met de expertise van Jaarbeurs

Waarom een medewerkersdag cruciaal is voor jouw bedrijf?

Waarom een medewerkersdag cruciaal is voor jouw bedrijf?

Advertenties