Het recept voor een geslaagd personeelsfeest

Het recept voor een geslaagd personeelsfeest

Het personeel van Scaldis Salvage & Marine Contractors weet nu wat feesten is. Eventorganisator Fac-totum organiseerde voor hen een interactief cooking event. Zelfs de General Manager roerde mee in de potten. En dat alles onder deskundige leiding van verschillende topchefs.  

 

Een interactief kookevenement in het Kasteel van Brasschaet. Dat is wat Fac-totum in petto had voor de harde werkers van de offshore marine contractor. Zij leefden zich uit in verschillende live cookings onder leiding van topchefs Seppe Nobels en Christer Elfving. Van hen kregen ze hun taak als sous-chef bij de bereiding van het hele menu, van voorgerecht tot dessert. Zelfs de General Manager deed de hele middag mee aan de voorbereidingen van het diner. De hectische toestanden van een drukke keuken ondervond hij aan den lijve.

 

Café latte

Na het eten interviewde presentator Christophe Stienlet een panel van Scaldis werknemers. Hij vroeg hen wat ze vonden van de gerechten en van het dresseren van de bordjes. Ellen Goormans bracht, als ultieme afsluiter van het feestelijke menu, een Latte art workshop. Van koffie een waar kunstwerk maken, ook dat hebben de werknemers van Scaldis nu in de vingers. Ellen demonstreerde hoe je met melk decoratieve ontwerpen op een cappuccino of café latte giet.

 

Casino

De feestavond bracht nog meer dan enkel culinaire geneugten. Na het diner toverde Fac-totum het Kasteel van Brasschaet om in een waar casino met professionele croupiers en veel glamour en glitter. Vol spanning en plezier sloten de werknemers van Scaldis dit meer dan geslaagde event af. Volgens hen heeft Fac-totum zijn reputatie als organisator van onvergetelijke evenementen, meer dan waar gemaakt.

www.fac-totum.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:


way2events
Offsite meeting REINVENTED in BXL
way2events|
25 maart 2025

Half januari, Brussel. De stad deed wat ze altijd doet: druk zijn. Maar binnen, achter die grote dubbele deuren, kozen we voor rust. Voor kwaliteit. Voor aandacht.


Geen klassieke meeting vandaag. Geen tafels in carré, geen uurroosters die ons vastzetten. We kozen bewust voor iets anders. En dus stond er champagne klaar in plaats van badgehouders. Warme omkadering in plaats van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Klein podium, groot effect: 5 tips

Klein podium, groot effect: 5 tips

Had ik dit maar eerder geweten als eventplanner…

Had ik dit maar eerder geweten als eventplanner…

Eventmarketing 2.0: zo zet je bedrukte stickers slim in

Eventmarketing 2.0: zo zet je bedrukte stickers slim in

Advertenties