Wereldprimeur: eerste mobiele restaurant ter wereld

Wereldprimeur: eerste mobiele restaurant ter wereld

Dacht je dat ondertussen alles al gezien in de eventsector? Dan heb je het mis. Stefan Kerkhofs en David Ghysels, de bedenkers van 'Dinner in the Sky', bundelden opnieuw hun krachten en lanceren 'Dinner on the Road', hun allernieuwste paradepaardje.

 

'Dinner on the Road' is een uniek concept waarbij een futuristische truck omgebouwd werd tot een écht rijdend restaurant. Een professionele keuken presenteert smakelijke gerechten terwijl gasten van de ene locatie naar de andere rijden. De ongeziene serveersystemen dragen bij aan de luxe ervaring. De keuze van de bestemming is volledig aan de klant en ook het decor kan worden aangepast naar believen. Het digitale spectrum maakt het mogelijk dat je plots vertoeft middenin de Toscaanse wijngaarden, nippend van een glaasje Chianti, of je je op Route 66 waant met een Tbone steak op je bord en een biertje in de hand.

 

Fileleed wordt zo gerelativeerd aangezien deze tijd nuttig kan ingevuld worden met een vergadering, creatieve brainstorm of productlancering bijgestaan door een hapje en een drankje. Een maximum van 16 genodigden kan plaatsnemen aan de indrukwekkende tafel.

 

dinner on the road

 

David en Stefan werkten reeds eerder samen. Het zijn zij die negen jaar geleden op de proppen kwamen met 'Dinner in the Sky'. Dat project werd tweemaal uitgeroepen tot één van de 10 meest ongelooflijke restaurants ter wereld (Forbes) en is ondertussen actief in maar liefst 50 landen. Onlangs nog werden Singapore en Maleisië toegevoegd aan dit lijstje. Ook 'Dinner on the Road' zal dus niet enkel terug te vinden zijn op de Belgische markt.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:


way2events
Offsite meeting REINVENTED in BXL
way2events|
25 maart 2025

Half januari, Brussel. De stad deed wat ze altijd doet: druk zijn. Maar binnen, achter die grote dubbele deuren, kozen we voor rust. Voor kwaliteit. Voor aandacht.


Geen klassieke meeting vandaag. Geen tafels in carré, geen uurroosters die ons vastzetten. We kozen bewust voor iets anders. En dus stond er champagne klaar in plaats van badgehouders. Warme omkadering in plaats van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Klein podium, groot effect: 5 tips

Klein podium, groot effect: 5 tips

Had ik dit maar eerder geweten als eventplanner…

Had ik dit maar eerder geweten als eventplanner…

Eventmarketing 2.0: zo zet je bedrukte stickers slim in

Eventmarketing 2.0: zo zet je bedrukte stickers slim in

Advertenties